Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Amerikaanse Koelkast

De Amerikaanse koelkast word gekenmerkt door het grote formaat en twee deuren. Een combinatie van een vriezer en koelkast in één. Hierdoor bied het meer opslagruimte en extra luxe zoals een ijsmachine in één van deuren. Dit type is over het algemeen dan ook duurder dan de traditionele koelkast. De vraag op de Europese markt naar de Amerikaanse koelkast steeg en werd een decennia geleden geïntroduceerd. Gedurende de jaren hebben fabrikanten het model geperfectioneerd waardoor het energieverbruik en de prijs is gereduceerd.

De koelkast brengt niet alleen voordelen met zich mee. In sommige situaties neemt het keukenonderdeel door zijn grootte omvang veel ruimte in beslag en is niet in elke keuken inpasbaar. Daardoor worden deze koelkasten vaak in de keuken geïntegreerd. Hierbij krijgen de deuren van de kast hetzelfde materiaal en kleur als die van de keukenkasten. Dit resulteert in een mooi afgewerkte keuken met eenheid.

IJsblokjesmachine

Wat een Amerikaanse koelkast ook typeert is de eerder genoemde ijsblokjesmachine. Voor een hogere prijs word uw koelkast uitgevoerd met een machine die drinkwater omzet in ijsblokjes. Wanneer er word gekozen voor deze extra optie gaat er een klein deel van de ruimte in de koelkast verloren. Een aansluiting op het drinkwaterleidingsstelsel is vereist.

Model

De koelkast heeft twee gescheiden compartimenten die worden afgesloten door twee deuren die circa 1.80 m hoog zijn. Namelijk een vriesvak en een koelvak. Het koelvak beslaat twee derde van de totale opslagcapaciteit en bevind zich aan de rechterzijde. De overige ruimte bevind zich achter de linker deur en fungeert als vriesvak. Beide vakken zijn ongeveer 0.7 m diep. De totale breedte van de traditionele Amerikaanse koelkast is 0.9 m breed. De totale opslagcapaciteit van de koelkast is 0.53 m³.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube