Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Combi magnetron oven

combi magnetronDe combi magnetron oven is de ideale oplossing als u gebruik wilt maken van zowel een oven als magnetron. Ze kunnen ingebouwd worden maar zijn ook als vrijstaand leverbaar. Voordeel is dat ze minder plek innemen dan een fornuis en daarnaast ook een magnetron functie hebben.

Mogelijkheden

Waar moet je nou op letten bij een combi magnetron oven? U moet onder andere letten op het vermogen van de combi magnetron. Hoe hoger het vermogen hoe sneller hij op temperatuur is. Er is ook de keuze tussen een combi magnetron oven die meer gericht is op de oven functie of een combi magnetron met als hoofd functie magnetron. Dit herkent u aan de binnenkant van de combi magnetron. Zodra daar geen draaiplateau in zit, dan heeft hij als hoofdfunctie oven. Het verschil tussen deze twee bepaalt de kwaliteit van de oven. Vaak hoor je dat een combi magnetron oven niet dezelfde kwaliteit behaalt vergeleken met een fornuis. Daarvoor bestaan er dus combi magnetron ovens met als hoofdfunctie oven.

Functies

Behalve een oven en magnetron beschikken ze ook over een grill. De grill wordt gebruikt om bijvoorbeeld kip of vlees te grillen. Om een pizza klaar te maken bestaat er ook een crisp plaat. Voordeel hiervan is dat de onderkant van de pizza ook goed krokant wordt. Behalve pizza kunt u er ook koekjes en andere producten van bijvoorbeeld bladerdeeg, zoals appelflappen hier op bereiden. Dit is vooral handig als de combi magnetron oven geen bakplaten heeft. Niet alle merken leveren een crisplaat dit zijn er slechts een paar.

Combi magnetron ovens kunnen zowel vrijstaand als ingebouwd worden. Dit is afhankelijk van waar u hem gaat plaatsen en of u de mogelijkheid hebt om hem in te bouwen. Bij inbouw wordt hij door middel van een frame weggewerkt. Sommige combi magnetrons hebben geen frame. Die kunnen direct ingebouwd worden zonder een frame.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube