Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Gas-op-glas kookplaat

De gas-op-glas kookplaat is nog niet heel erg bekend. Opvallend want het bestaat al vrij lang en is een verbetering op de traditionele gaskookplaat. De gas-op-glas kookplaat combineert een keramische kookplaat met een gaskookplaat. De voordelen van twee verschillende systemen. Dit artikel geeft meer informatie over dit systeem.

Koken op gas-op-glas kookplaat

Het grote nadeel van koken op een gaskookplaat is het lastig schoonmaken. Door de roosters, rekjes en hoeken is het een vervelend karwei. Een keramische glasplaat bied de oplossing. De branders en alle andere onderdelen worden op de gladde gasplaat geplaatst. Hierdoor is het makkelijker het geheel te reinigen.

Veiligheid bij koken op gas

De gaskookplaten die tegenwoordig worden gefabriceerd zijn veiliger. Dit komt omdat sinds april 2010 een thermo-elektrische beveiliging verplicht is. Dit systeem sluit de gastoevoer af wanneer de vlam per ongeluk word gedoofd.

Glas-onder-glas kookplaat

Een gas-onder-glas kookplaat is een nieuwe systeem dat nog makkelijker te onderhouden is. Hierbij zitten de gasbranders net onder de keramische kookplaat aan de voorkant. Hierop kan gekookt worden. De warmte die vrijkomt wordt hergebruikt. Deze warmte word naar de achterste twee pitten geleid waar eten warm op gehouden kan worden. Dit systeem is duurder in aanschaf vergeleken met de gas-op-glas kookplaat en de standaard gaskookplaat.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube