Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Inbouw vriezers

Inbouw vriezerInbouwvriezers zijn er voor mensen die hun keukenapparatuur netjes weggewerkt willen hebben. Maar ook hierin bestaan verschillende soorten en maten. Zo moet je bijvoorbeeld letten op het energieverbruik, inbouwsysteem, nismaat, speciale ontdooitechnieken.

Energieverbruik

Energievebruik is tegenwoordig erg belangrijk geworden bij de aanschaf van een vriezer. Bij vriezers wordt dit weergegeven in letters van A tot en met G, waarbij A zuiniger is. Het is namelijk niet het zuinigste. A++ is tegenwoordig het zuinigste apparaat qua energieverbruik. Op jaarbasis scheelt dit ongeveer €25 aan energie vergeleken met een A klasse vriezer. Dit is grotendeels afhankelijk van de inhoud van uw vriezer. Hoe groter de inhoud van uw vriezer hoe meer kw/h hij zal verbruiken.

Nismaten en inbouwsysteem

energieverbruik labelsVrieskasten zijn in verschillende maten leverbaar van 82 cm tot 213 cm. Afhankelijk van uw kast moet u daar uw keuze op basseren. Behalve de maten is het ook belangrijk of het ter vervanging van uw huidige vrieskast is of dat u een nieuwe keuken gaat aanschaffen. Bij een bestaande vriezer moet u erop letten hoe het deurtje van de vrieskast is gemonteerd. Er zijn 2 soorten inbouwsystemen namelijk deur op deur montage of sleepdeur. Deur op deur houdt in dat u een losse deur heeft en deze direct op de vrieskast monteerd. Dit is te herkennen doordat de vrieskast compleet met deur uit de ombouwkast getrokken kan worden. Niet alle merken leveren deur op deur montage. Let dus goed op welk merk deur op deur levert voordat u verder gaat zoeken.

Sleepdeur systeem houdt in dat uw deurtje vast zit aan de ombouwkast. Zodra dit het geval is, wordt er bij de vrieskast een rails geleverd om de deur aan vast te monteren. Door deze rails glijdt de deur van de vrieskast een paar cm langs de deur van uw ombouwkast. Dit is minimaal maar zodra u de vriezer openmaakt ziet u hem een paar cm schuiven langs die rails.

No-Frost

Wilt u dat uw vriezer nooit meer ijsvorming krijgt en de producten niet meer aan elkaar vriezen, dan kunt u het beste voor no-frost kiezen. Dit is een techniek waarbij de vriezer de lucht door middel van een ventilatie systeem doet afzuigen waardoor er geen lucht, dus vocht, naar binnen komt. Een ander bijkomend voordeel is dat de producten zichtbaar blijven en zo ook de etiketten. Daarnaast blijven de vrieslades makkelijk open en dicht gedaan doordat er geen ijsvorming zal ontstaan.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube