Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Koelkasten en vriezers

koelkast fotoEen overzicht van koelkasten en vriezers voor de keuken

Het aanbod koel- en vriesapparaten is enorm. Ze zijn er van small tot extra large, met verschillende steraanduidingen, invriescapaciteit, energieverbruik en heel veel geavanceerde snufjes. In vogelvlucht de verschillende koel/vriescombinaties.

Tafelmodelkoelkasten

De tafelmodelkoelkasten zijn verkrijgbaar met en zonder vriesvak. Ze zijn standaard 85 centimeter hoog en 60 centimeter diep en hebben gemiddeld een inhoud van 120 á 140 liter. Verder kan de koelkast worden ingebouwd in de keuken.

Kastmodel koelkast

Een kastmodel koelkast is wat hoger dan een tafelmodel en heeft wat meer inhoud. Verder is een kastmodel gelijk aan een tafelmodelkoelkast. Een kastmodel koelkast heeft voldoende inhoud voor een huishouden van 4 personen. Vaak kan naast een kastmodel koelkast eenzelfde model diepvriezer worden geplaatst.

Koel/vrieskasten

Koel/vrieskasten of koel-vriescombinaties zijn te verkrijgen in tientallen verschillende soorten, merken en maten. Een koel/vrieskast heeft een apart groot koel- en vriesdeel boven elkaar. Er zijn koel/vriescombi’s met een aparte thermostaat voor zowel het koel- als vriesdeel en met een thermostaat voor beide delen. Het vriesdeel kan boven of onder geplaatst zijn. De koel/vrieskasten met het koeldeel onder zijn vaak groter. Ook het inbouwen van diverse koel/vrieskasten tot de mogelijkheid.

Amerikaanse koelkasten

Bij de Amerikaanse koelkasten zijn het koel- en het vriesdeel naast elkaar geplaatst. Vandaar dat het ook wel een side by side koelkast wordt genoemd.  De populariteit van deze kolkasten is enorme gestegen de afgelopen jaren. Onder andere vanwege de enorme inhoud en de leuke extraatje, zoals de ice-dispencer met bijvoorbeeld ijsklontjes, schaafijs en koud water. Hier is dan wel een wateraansluiting voor nodig.

Wijnbewaarkast
Een goede wijn ontplooit zich pas echt bij de juiste temperatuur. Een wijnkast is dan ook gemaakt om te genieten.  En dankzij een juiste en constante temperatuur zorgt een wijnbewaarkast ervoor dat je wijn kwalitatief goed blijft. Zo is de deur van een wijnbewaarkast onder andere voorzien van een speciale UV-coating. Je wijnlessen ondervinden zo geen nadelige invloeden van het daglicht. Bovendien ligt de wijn op echt hout, waardoor de flessen niet beschadigen of de etiketten verouderen. Je wijn is zo in goede handen. Door de juiste temperatuur in te stellen, kun je de wijn zo bewaren dat deze ook op de juiste temperatuur kan worden uitgeserveerd.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube