Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Nespresso of Dolce Gusto

Heel vaak hoor ik van mensen dat ze niet weten waar ze nou tussen moeten kiezen. Zal ik nou een Nespresso nemen, een Dolce Gusto of toch maar weer een Senseo? En wat zijn nou de verschillen. Dit is erg afhankelijk van wat voor soort koffiedrinker u bent. Drinkt u nou graag sterke koffie of bent u toch meer een alles drinker van zowel sterke espresso tot een heerlijke latte macchiato.

Dolce gustoDolce Gusto

Dolce Gusto is een Italiaanse benaming voor zoete smaak. Net als Nespresso werkt dit ook met capsules. Dolce Gusto heeft op dit moment twintig smaken varierend van chocomelk tot en met een sterke espresso. Deze apparaten hebben een druk van vijftien bar. Iets minder dan de Nespresso maar ondanks dat is de koffie ook perfect. Zo kan je er ook ijs cappuccinno mee zetten door middel van de koudwater functie. Of ijs thee. Deze koffiezetter is dus voor iedereen geschikt van zoete koffiedrinker tot iemand die graag sterke koffiedrinkt.

nespresso machineNespresso

Bij nespresso gaat het erom dat u graag een espresso drinkt. Dit merk levert capsules van Nestl√© met een variatie van zestien smaken plus een paar seizoensgebonden smaken zoals mokka of “limited editions” zoals ze dat noemen. Belangrijk is dat dit wel zestien smaken zijn, maar dan zestien soorten espresso. Van een redelijk slappe espresso tot een echte italiaanse ristretto. Daarnaast hebben sommige apparaten de mogelijkheid om ook cappuccino of een latte machiato te zetten. Dit gaat vaak door middel van een melkopschuimer die aan het apparaat vast zit of met een losse melkopschuimer, die ook wel de Aeroccino wordt genoemd. Voor mensen die niet zo graag sterke koffie drinken is dit minder geschikt omdat het alleen maar espresso is. Wel leveren de apparaten van Nespresso een druk van 19 bar. Wat ervoor zorgt dat de smaak van de koffie van hoge kwaliteit is.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube