Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Afwerking van vloer, het plafond en de wanden

KeukenwandOok de afwerking van de keuken verdient alle aandacht. Zo kun je bij de afwerking van de keuken je verwarmingssystemen, de afvoer van de gootsteen en vaatwasser, de elektriciteits- en verlichtings-draden, mooi wegwerken.

Kortom, met de afwerking maak je je keuken nog mooier.

De vloer

Door een mooie of speciale keukenvloer aan te leggen kun je je keuken extra uitstalling geven. De ruimte groter of juist warmer laten lijken. Toch is het kiezen van de juiste vloer niet eenvoudig. Immers:

  • hoe kies je de meest geschikte keukenvloer?
  • waarop moet je letten?
  • welke vloeren bestaan er allemaal?
  • wat zijn de voor- en nadelen van de diverse materialen?

De achterwand

De bekleding van de achterwand kies je niet alleen uit praktisch oogpunt. Het oog wil ook wat. Er zijn gelukkig diverse mogelijkheden. Zo kun je onder andere kiezen uit roestvrij staal, tegels, stucwerk of glas. Of zelfs een foto, zoals te zien op www.pimpyourkitchen.nl.

Het plafond

Ook het plafond heeft effect op de totale uitstraling van een keuken. En ook hierin is volop keus. Wat te denken van een lamellenplafond? Deze zijn vochtbestendig en daardoor zeer geschikt voor keukens. Of houten plafond bestaande uit massief hout? Een stucplafond kan natuurlijk ook. Laat je inspireren.

Maar de afwerking stopt niet bij het plafond, de vloer en de achterwand. Ook de koven,  plinten, verlichting en andere zaken spelen in het compleet maken van het keukenplaatje.  In deze rubriek vind je daarom allerhande informatie over de afwerking van je keuken. Niet alleen wat er zoal te koop is, maar ook waarop je allemaal kunt letten.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube