Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Bestek- en voorraadladen

Wanneer u opzoek gaat naar een nieuwe keuken die het beste bij u past doorloopt u een aantal processen. U bezoekt verschillende winkels en bekijkt verschillende typen keukens. Er is veel keuze in materiaal en vorm. Wellicht heeft u een expert ingeschakeld. Daarnaast moet u ook kijken naar de gebruiksvriendelijkheid van de keuken en de samenstelling van apparatuur.

Wanneer u al deze dingen heeft vastgelegd zal er naar een ander belangrijk aspect gekeken moeten worden. Namelijk het efficiënt inrichten van uw keuken zodat alle keukengerei kan worden opgeborgen en ook weer makkelijk kan worden teruggevonden. Er zijn namelijke verschillende typen kasten en laden die veel overzicht en gemak bieden. Zo zijn er laden waarin u bestek en keukengerei kan opbergen. Deze zijn overzichtelijk en de inhoud van de lade is goed bereik. Gebruik van deze type laden resulteert in een plezieriger gebruik van uw keuken en meer gemak. Ditzelfde geldt voor voorraadladen.

De voorraadladen

In een keuken is het altijd prettig om ruimte te hebben voor voorraden zoals specerijen, pasta’s, eten in blikken en andere producten die lang houdbaar zijn. Een vaak voorkomend probleem is dat voorraadkasten met deuren onoverzichtelijk zijn. Hierdoor zijn producten achterin de kast vaak moeilijk bereikbaar en worden deze over het hoofd gezien. Een voorraadlade biedt hierin een oplossing. Door het ladesysteem heeft u vanaf een bovenaanzicht meer overzicht en is zowel het indelen van de kast als het pakken van producten een stuk gemakkelijker! De voorraadladen zijn er in veel verschillende maten en materialen. Wanneer u kiest voor deze oplossing zult u minder hoeven te bukken en zult u in de toekomst vanwege een beter overzicht minder producten weggooien omdat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Tip: er kan gekozen worden voor inlegbaren matten die meer grip bieden waardoor de producten niet omvallen bij het uitschuiven van de lade.

De besteklades

Deze werken volgens hetzelfde systeem als de bovengenoemde voorraadladen. Echter is er een verschil. Deze lades hebben verschillende compartimenten waarin bestek of keukengerei in kan worden opgeborgen. Voor elke type bestek een apart compartiment. Hierdoor is er veel overzicht en kan het juiste keukengerei snel worden gevonden! U hoeft nooit meer te zoeken voor een theelepeltje in een grote bak vol met verschillende soorten bestek en keukengerei.

Tip: er bestaan losse onderdelen als folierolhouders en kruidenrekjes voor in de besteklade.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube