Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Keuken met bar

Bar in keukenBar in de keuken, doorzettende trend

De keuken schuift steeds meer op richting living. Koken, eten, opbergen, lezen, leven; het komt allemaal samen in de bar in de keuken. En die trend zet in 2010 door. En terug van weggeweest is de keukenbar uit de jaren zeventig. In een (super)modern jasje en meer toegespitst op de hedendaagse functie van de keuken.

Kookeiland en bar

Keukenfabrikanten bedenken van alles om een zo multifunctionele eetplek te creëren. Zo hebben kookeilanden soms een geïntegreerde hoge tafel. Zo’n tafel biedt visite de mogelijkheid om gezellig aan te schuiven wanneer er wordt gekookt.  Eveneens zijn er tegenwoordig in hoogte verstelbare werkbladen verkrijgbaar.

Daarnaast zijn er kookeilanden of kookschiereilanden waar je met een groter gezelschap samen wat aan kunt drinken en kletsen tijdens het koken. Er zijn eveneens kookeilanden op de markt waar een losse lange tafel in hetzelfde materiaal tegenaan kan worden geschoven, zodat je samen met familie of vrienden kunt genieten van een drankje en een hapje. Het wordt een geheel met bijpassende barkrukken, die eveneens door de keukenfabrikanten worden ontwikkeld.

Elektrische afdekplaat

Erg functioneel is overigens de elektrische afdekplaat voor het spoel- en kookgedeelte. Eenmaal ingeschoven wordt alles afdekt en als de afdekplaat is uitgeschoven kan het dienst doen als bar.

Werkblad als bar

Een andere optie om een bar in of bij je keuken te realiseren is door bijvoorbeeld het werkblad een stuk uit laten steken of er haaks op te plaatsen. Heerlijk om aan te ontbijten, te werken, krant te lezen of te internetten. Ook biedt de bar de mogelijkheid voor visite om gezellig aan te schuiven, wanneer er wordt gekookt.

Een aanzetstuk als bar

Een variant hierop zijn de speciale aanzetstukken van diverse keukenfabrikanten waarmee je in je keuken een bar kunt realiseren. Deze aanzetstukken bieden de diverse keukenleveranciers in hun ruime assortiment aan. Vaak verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en verschillende maten. Dus of je nu alleen woont of met een gezin. Er is volop keus om een bar te maken in of bij je keuken.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube