Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Voor iedere keuken de mooiste raamdecoratie

Voor iedere stijl keuken de mooiste raamdecoratie

Je hebt net een nieuwe keuken of je wilt graag je keuken een andere look geven. Met accessoires kan je je keuken al leuk inrichten, maar met raamdecoratie maak je het pas echt af! Je wilt dat je raamdecoratie het liefst precies die kleur heeft dat het mooiste bij je keuken past. En natuurlijk moet de raamdecoratie makkelijk schoon te maken zijn omdat je in de keuken vaak te maken hebt met  veel spetters.

Om een keuze te maken in alle raamdecoraties die er zijn kun je kiezen voor bijvoorbeeld jaloezieën. Jaloezieën zijn makkelijk schoon te maken en blijven lang mooi. Zo zijn er op het internet meerdere collecties jaloezieën te vinden, bijvoorbeeld bij Veneta. Bij Veneta heb je in iedere collectie een uitgebreide keuze tussen de kleuren en motieven.

Goedkope en op maat gemaakte raamdecoratie

De jaloezieën van Veneta en de andere raamdecoraties worden op maat voor je gemaakt. Omdat Veneta geen fysieke winkel heeft wordt er veel geld bespaard en hierdoor zijn alle raamdecoraties tot wel 40% goedkoper dan bij de concurrent!

Mocht je twijfelen over de kleur? Geen probleem! Je kunt gratis kleurstalen aanvragen van ieder soort raamdecoratie. Hierdoor krijg je een beter beeld van hoe de kleur er in het echt uitziet en wat nu echt het beste bij je past! Heb je nog vragen of twijfel je over iets anders? Dan kan je altijd een gratis en vrijblijvende afspraak maken met een van de adviseurs van Veneta. De adviseurs komen graag een keer langs op een door u gekozen tijdstip!

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube