Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

De apothekerskast

Een apothekerskast in je keuken geeft veel ruimte

apothekerskastOm je niet bederfelijke etenswaren, kruiden en dergelijke handzaam op te bergen, biedt de bekende en smalle apothekerskast uitkomst. Het is een heuse opbergkampioen in de keuken.

Populaire opbergruimte

De apothekerskast is een veel gebruikte en vooral praktische, uittrekbare voorraadkast. De kast is enorm populair, omdat je er veel spullen in kwijt kunt. Daarnaast is de kast van beide zijden goed te bereiken, mits je de kast niet in een hoek plaatst. Zorg ook voor voldoende loopruimte rondom als de kast openstaat.

De basiskast

De apothekerskast is van oorsprong standaard 30 of 40 centimeter breed en bestaat uit een metalen frame over de volledige hoogte van de kast. Op het metalen frame kunnen op verschillende tussenafstanden manden worden bevestigd. Dit zorgt ervoor dat de kastinhoud zeer overzichtelijk blijft. Ook kun je met behulp van bijvoorbeeld losse vakelementen de laden opdelen. De deur is op het frame gemonteerd, zodat deze met de manden mee opengaat.

Nieuwe generatie apothekerskasten

Een nieuwere generatie maakt het ook mogelijk de gehele inhoud na uittrekken 90 graden te draaien. Zo wordt de volledige diepte van de manden in de breedte zichtbaar en bereikbaar.

Breedtes en kleuren

Tegenwoordig is de apothekerskast verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en breedtes plus verschillende kleuren en dessins. Indien je dus in je nieuwe keuken graag een apothekerskast wenst, dan zit er altijd wel een kleur of print bij die past bij je persoonlijke smaak en keukenstijl. Immers, een apothekerskast is niet alleen weggelegd voor de landelijke keuken, maar past ook prima in een moderne of klassieke keuken.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube