Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Keukenkastjes

Keukenkastjes: opbergruimte, uiterlijk en sfeer

keukenkasten

keukenkasten

Keukenkastjes zijn niet alleen handig, omdat je er veel in kunt opbergen. Ook keukenkastenbepalen de keukenkastjes het uiterlijk en de sfeer van je keuken. Onder meer door de gekozen kleur en het gebruikte materiaal. Wat je ook wenst de keus hierin is tegenwoordig echt oneindig groot. Bovendien zijn de keukenkastjes door de jaren heen steeds ingenieuzer geworden.

Materiaal en kleur fronten

De mogelijkheden qua kleur- en materiaalgebruik voor de fronten zijn tegenwoordig onuitputtelijk. Populaire basismaterialen voor de fronten zijn spaanplaat, multiplex en MDF. Maar ook fronten van massief hout, bamboe en wengé of een combinatie van hout met roestvrij staal, aluminium en glas worden meer en meer toegepast.

Onderkasten

Om veel opbergruimte in de keuken te creëren, worden de diepe onderkastjes met lades steeds vaker vervangen door brede, volledig uittrekbare lades. Erg handig. Zo kun je altijd overal makkelijk bij, is de inhoud goed zichtbaar en heb je veel bergruimte. Een echte ruimtewinner is bijvoorbeeld de U-vormige spoelbaklade onder de gootsteen.

Bovenkasten

De bovenkasten van tegenwoordig zijn ook breder, minder hoog en minder diep. Je kunt de bovenkasten vervangen door houten planken of glazen planchets. Weinig ruimte in de keuken? Denk dan eens aan schuifdeuren. Of deurtjes die je naar boven kunt uitklappen of rollen.

Over de vele mogelijkheden, specifieke oplossingen, nieuwste ontwikkelingen en trends betreffende keukenkasten, houden wij je in deze rubriek graag op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube