Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Ballerina keuken

Keukens van Ballerina Küchen zijn individueel, ongecompliceerd en perfect voor het dagelijks gebruik. Het biedt je de mogelijkheid om esthetische aspecten samen met de beste functionaliteit en eigen ideeën om te zetten in je droomkeuken. De oorsprong en het productaanbod van de Duitse keukenfabrikant Ballerina Küchen.

Ballerina keukens logoOorsprong van de Ballerina keuken

Ballerina Küchen werd in 1978 opgericht en behoort vandaag tot één van de modernste en productiefste middelgrote keukenfabrikanten in Europa. De onderneming telt 240 medewerkers, produceert 25.000 keukens per jaar en heeft zijn exportactiviteiten in de afgelopen jaren uitgebreid naar 52%.

Uitvoeringen van de Ballerina keuken

  • Functionaliteit

Ballerina keukenEen Ballerina keuken is verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Al naar gelang je eigen wens en smaak kun je je keuken vormgeven. Op het gebied van functionaliteit komt Ballerina tegemoet aan de wensen van de hedendaagse klant. Zo kunnen bijvoorbeeld de hoekkasten naar wens worden uitgerust met een draaicarrousel, uitzwenkbare draaikorven of volledig uitzwenkbare ‘Le Mans’ draaiplateaus. Ook voor de bovenkasten zijn er diverse opties. Naast draaideuren biedt Ballerina ook klapdeuren, liftdeuren, plooideuren en rolluiken aan. Verder biedt Ballerina zogenaamde pottenwagens en functionele lades. Dankzij de innovatie AGANTIS en AGANTIS-TOP is het de keukenproducten gelukt om één van de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen van de keukenmarkt vorm te geven. Daarnaast kan er gekozen worden uit verschillende soorten bestek- en lade-indelingen.

  • Ballerina XL

Maar Ballerina Küchen biedt meer. Om tegemoet te komen aan de verschillende wensen wat betreft werkhoogte is er Ballerina XL. Met het universele raster 130 mm zorgt de producent voor de juiste werkhoogte. Dus aangepast aan je lichaamsgrootte. Zo heeft Ballerina XL onder andere diverse hoogten voor onder- en bovenkasten plus opzet- en kolomkasten. Eveneens kan de hoogte van het werkblad en ook de diepte ervan worden aangepast.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube