Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Een Bulthaup keuken, tijdloos, functioneel en ergonomisch

Bulthaup keukens logoEen Bulthaup keuken is tijdloos; niet onderhevig aan modes en trends. Kenmerkend voor deze prachtige keukens zijn: functionaliteit, tijdloze perfectie, sensualiteit en minimalistische vormgeving. Bulthaup creëert leefruimtes die in dienst staan van de mens. Dat maakt van de Bulthaup keuken een plek waar het aangenaam toeven is, een plek die uitnodigt tot communicatie. Lees hier alles over de oorsprong, de producten en de klant van Bulthaup.

Oorsprong van Bulthaup Keukens

Aandacht voor de eerlijkheid van product en materiaal kenmerkt bulthaup al sinds de start. In 1949 begon Martin Bulthaup in Zuid-Duitsland met de productie van keukenbuffetten. Voor het snel groeiende bedrijf brak begin jaren ’80 een heel nieuw tijdperk aan onder leiding van Gerd Bulthaup. Dit mede dankzij de nauwe samenwerking met Otl Aicher, hoofd design voor de Olympische Zomerspelen in München 1972. Aicher, overleden in 1991, heeft een duidelijk stempel gedrukt op het ontwerp van de bulthaup keuken. Zijn conclusie: Ontwerpers van keukenelementen moeten zich concentreren op het wezenlijke. Wat voorop staat is het plezier in eten, koken, communiceren.

Bulthaup producten

Het fundament voor Bulthaup werd in de jaren ’70 gelegd met de lancering van het keukenprogramma c12. In de jaren die volgden werd het praktische ‘butcherblock’ een van de handelsmerken van het bedrijf. Toen in 1988 de ‘keukenwerkbank’ werd gepresenteerd, noemde de pers het de eerste echte innovatie sinds de Frankfurter keuken. Alle keukenactiviteiten werden samenbrengt in één functionele module met kook- en spoelunit. Ook de introductie van system 20 en system 25 werden vervolgens revolutionair genoemd.

System 25 productlijn

In 2000 kwam Bulthaup met een op system 25 gebaseerde productlijn. Het systeem stelt klanten in staat om unieke leefruimtes te creëren.

Bulthaup b3

Met de introductie van de Bulthaup b3 in 2004 wist Bulthaup zijn rol als marktleider verder uit te bouwen. Een multifunctionele functiewand is de spil van Bulthaup b3. Hieraan hangt alles: kasten, werkblad, kookplaat en spoelunit, elektrische apparatuur en accessoires.

Vervolgens werd met het Bulthaup b3 monoblock een fraai staaltje sculpturale keukenarchitectuur afgeleverd. Het monoblock wordt per stuk gemaakt en afgestemd op en uitgevoerd volgens de wensen van de klant.

Bulthaup b1

In 2008 volgde de introductie van de Bulthaup b1. Speciaal ontwikkeld voor wie waarde hecht aan vorm en kwaliteit en geen compromissen sluit als het om design gaat. De keuken is terug gebracht naar waar het in basis om gaat, 100% doordacht en fantastisch afgewerkt.

Bulthaup b2

En met de allernieuwste Bulthaup b2 – een ‘keukenwerkplaats’ – bewijst de onderneming wederom zijn kennis en kunde. Het ontwerp omvat een werkbank, werkkast en apparatenkast. De b2 is een compleet flexibele systeem waarmee een complete keuken kan worden gemaakt; de aanpasbare keuken van heden en toekomst.

De Bulthaup klant

Wie kiest voor een Bulthaup keuken krijgt een speciaal voor hem of haar ontworpen en vervaardigde keuken. Het resultaat: geen confectiewerk, maar een technisch perfect uitgevoerd product. Een keuken die van begin af aan met ambachtelijke en technische precisie en volgens de eisen van de klant is gemaakt.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube