Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Keller Keukens duurzaam

FSC® Certificering voor Keller Keukens

Keller Keukens is sinds juli 2010 in het bezit van het FSC® certificaat. Dit prestigieuze certificaat staat garant voor gebruik van duurzaam hout en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Keller Keukens vertaalt de certificering door naar de keukenmarkt door een volledig FSC® gecertificeerd keukenprogramma te introduceren:Keller Green Line.

Het Keller Green Line keuken programma

Het Keller Green Line Programma omvat een uitgebreid assortiment. Zo zijn er keukenkasten in 5 kleuren en 2 prijsgroepen waarvan al het hout uit FSC® gecertificeerde bossen komt. Overigens betekent het toepassen van duurzaam hout niet dat Keller enkele concessies doet aan design en/of kwaliteit. De Green Line keukens bezitten alle vertrouwde kwaliteit- en design kenmerken van de overige Keller programma’s.

Inspelen vraag markt

Met het Green Line Programa speelt Keller Keukens in op de veranderende en snel toenemende vraag uit de markt. De certificering is niet alleen goed nieuws voor de 46 woningcorporaties die een convenant met FSC Nederland hebben ondertekend en dit nu ook mede kunnen invullen door FSC® gecertificeerde keukens te plaatsen. Het is ook een mogelijkheid voor alle partijen in de projectmarkt om blijk te geven aan hun bijdrage aan een duurzame wereld.

Met de keuze voor FSC-producten wil Keller helpen het ontbossen te stoppen. Ter introductie van het Keller Green Line programma doneert Keller daarom € 1 per verkochte Green Line keuken aan het Wereld Natuur Fonds.

Het Keller Green Line Programma is leverbaar vanaf oktober 2010.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube