Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Keller Keukens keuken modellen

Keller Keukens: welke modellen heeft het merk??

Keller keukensDe Keller Keukens stralen design, luxe en comfort uit. Maar er is meer. Keller Keukens staan ook voor kwaliteit, functionaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. En dat alles tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding met maar liefst vijf jaar garantie.

Bovendien sluit het aanbod naadloos aan op de altijd veranderende wensen en eisen op keukengebied.

De modellen van Keller Keukens

De keukencollectie van Keller Keukens voor de consumentenmarkt is ondergebracht in drie Labels, namelijk:

  • Red Label
  • Black Label
  • Gold Label

Red Label

De Keller Red Label Collectie is een veelzijdige basiscollectie eigentijdse keukens, waarin alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd: design, klassiek, modern, nostalgisch en landelijk. De keukens uit de Red Label Collectie zijn verkrijgbaar in oneindig veel materialen, sferen, modellen en kleuren. Tevens is de Red Label perfect te combineren met de Black Label Collectie. Hierdoor kun je je keuken geheel naar eigen stijl ontwerpen.

Het Red Label programma bestaat uit de volgende modellen: Elba, Arcade, Crystal, Amalfi, Avola, Como, Marino, Toledo, Cashel, Delano, Firenze, Forte, Larissa, Livorno, Madeira, Morena, Orleans, Toscane, Velino, Montana, Shannon, Vanesta, Ventana, Hamilton, Paddington, Woodstock, Bastia, Graydon, Harvard.

Black Label

De Black Label Collectie biedt een stijlvolle balans van tijdloos design en innovatieve techniek met diverse greeploze modellen. Doordat de grepen achterwege worden gelaten, ontstaat er een mooie, doorlopende belijning in de keuken. Dit geeft niet alleen een strakke uitstraling, maar maakt dat de greeploze keuken ook eenvoudig is schoon te maken en ergonomisch in gebruik is. Verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren passend in elke moderne woonsfeer. Hiermee creëert je strak ogende, minimalistische designkeukens.

Het Black Label programma bestaat uit de volgende modellen: GL 4000 hoogglans vanille, GL 4000 hoogglans wit, GL 5000 havanna eiken, GL 7300, GL 7400 Vintage Oak en GL4000 polygloss wit / GL2000 gallic nut.

Gold Label

De Gold Label Collectie is een exclusief modern-klassiek keukenprogramma dat is uitgevoerd in een matte structuurlak. Deze lak is zowel in- als uitwendig aangebracht en is verkrijgbaar in 8 kleuren. De structuurlak is ook kras- en slijtvast en dat is in een ruimte als de keuken natuurlijk een pluspunt. De Gold Label Collectie biedt je stoere, robuuste, symmetrische vormen in sobere, natuurlijke materialen. Met het uitgekiende kasten- en meubelassortiment kun je  je eigen fantastische designkeukens ontwerpen.

Het Gold Label programma bestaat uit de volgende modellen: Villa caramel & coffee, LODGE LOAM, Manor night, Penthouse snow, Loft steel

Meer informatie over Keller Keukens?

Laat je eens verrassen door de vele mogelijkheden van Keller en bezoek een van de vele showrooms van de dealers. Of vraag de digitale Keller brochure aan voor inspirerende ideeën.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube