Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Keller Vision

Keller Vision: Keuken als multifunctionele werkplek

Keller VisionEen van de trends in keukenland voor 2010 is veel technologie. De Keller Vision, die gebruikt maakt van een LCD-technologie, past goed in die trend. Het maakt van de keuken namelijk eenmultifunctionele werkplek. De LCD is door subtiele verwerking achter glas beschermd tegen water en vuil.

Het glas is eenvoudig te reinigen. Kortom een ideaal recept voor de praktisch ingerichte Hollandse keuken!

Comfort in de keuken

De laatste jaren is elektronica in de keuken steeds belangrijker geworden. Logisch, gezien de technologische snufjes vaak draadloos en steeds compacter worden. Ze nemen dus maar weinig plaats in en vergroten het comfort in de keuken. Een voorbeeld is de integratie van onder andere radio, televisie en internet. Deze ontwikkeling hangt samen met de trend dat de keuken een steeds centralere positie in het huis krijgt en niet slecht een plek is om te koken, maar ook om te relaxen en samen te komen. Dus: tijdens het koken een recept opzoeken op internet. Televisie kijken onder de afwas.

De Keller Vision LCD’s

Deze worden met een magneetsysteem direct achter het glasvlak gemonteerd. Hierdoor wordt diepte verschil voorkomen en is het net alsof de LCD in het glas verwerkt is.

Keller heeft gekozen voor twee types LCD, namelijk:

  • de LCD-tv
  • de HD

 De LCD-tv

De LCD-tv die wordt standaard met een analoge tv en radiotuner geleverd. Daarnaast heeft de tv een ingebouwde klok en een klasse D versterker. De glasspeakers worden achter het glas gemonteerd en het geluid komt door het glas. Vanaf 37″is deze serie ook in Full High Definition te bestellen.

De HD TV

Deze LCD heeft echter geen analoge tv en radio tuner. Daarentegen heeft de HD wel een extra aansluiting voor randapparatuur en is deze zeer geschikt voor een digitale tv ontvanger. Vanaf 37″is deze serie ook in Full High Definition te bestellen.

Gepatenteerde Duitse LCD-technologie

Keller Vision gebruikt een gepatenteerde Duitse LCD-technologie welke een naadloze superieure beeldkwaliteit maakt achter glas- en spiegelvlakken. De LCD geeft geen warmte en kan hierdoor ingebouwd worden in een wand, kast of muur zonder dat er ventilatie of koeling nodig is. De voeding wordt weggewerkt in een van de keukenkasten en is daardoor altijd bereikbaar.

Randapparatuur in keuken

De Keller Vision LCD’s hebben meerdere aansluitingen voor randapparatuur zoals computer, DVD/Blue Ray Speler, Home Cinema Sets, et cetera. De schermen zijn te bestellen in verschillende maten, van compact tot maar liefst 65″. Allen met sublieme beeldkwaliteit en superieur geluid.

Keller Master Collectionkeuken

Naast de schermen levert Keller uiteraard ook de glazen achterwanden, die zijn voorzien van een gekleurde coating. De glazen achterwanden zijn verkrijgbaar in de negen actuele kleuren van de Keller Master Collection. Hiermee kan een harmonieus of juist contrasterend keukendesign worden gerealiseerd.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube