Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Keukenmerken voor elke smaak en elk budget

Keukens voor elke smaak en elk budget

Op zoek naar een nieuwe keuken? Spannend! Maar je weet niet waar te beginnen met zoeken? Geen nood. Wij helpen je graag om die ene droomkeuken te vinden die past in het plaatje dat je voor ogen hebt. Of je nu op zoek bent naar een design, klassieke, moderne of landelijke keuken. Er is altijd een keukenmerk te vinden die bij je persoonlijke smaak past. Zowel qua budget, kleur, materiaal als opstelling.

Keukenmerken op een rij

Om je alvast op weg te helpen, hebben zij de verschillende keukenmerken op een rij gezet.

  • Bruynzeel
  • Keller
  • SieMatic
  • Pronorm
  • Poggenpohl
  • Ballerina
  • Bulthaup.

Deze keukenmerken en vele andere merken bieden voor elk wat wils. Van een betaalbare trendy keuken, buitenkeuken en woonkeuken tot kookeiland of compact-keuken.

Natuurlijk houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen. Zoals: de nieuwe collecties, laatste trends, kleur- en materiaalgebruik, serviceverlening en aanvullende diensten als online je eigen keuken op maat samenstellen.

Advies bij keukenmerken

Heb je vragen? Schroom dan niet en vraag de adviseurs van de diverse keukenmerken om raad. Zij helpen je graag. Over de ideale keukenopstelling? Slimmigheidjes waar je rekening mee kunt houden, zoals een waterbesparende kraan en kostenbesparende boiler.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube