Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Pronorm, individueel design

Pronorm logoElke keukenwens is uniek en individueel, is de filosofie van Pronorm. De perfecte keuken is dan ook afgestemd op je persoonlijke wensen en eisen. Met een maximale individuele invulling, een buitengewoon design en intelligente planningsoplossingen. Van kleine en comfortabele keukens tot aan exclusieve design high lights. Alles is mogelijk.

Oorsprong van Pronorm

De naam Pronorm bestaat sinds 1972, maar al vanaf 1945 produceert de onderneming keukenmeubelen in de vestigingsplaats Vlotho.

Het aanbod van Pronorm keukens

Het keukenaanbod van Pronorm onderscheidt drie verschillende hoofdstijlen waarbinnen je vervolgens kunt kiezen uit diverse modellen en uitvoeringen. De hoofdstijlen zijn:

  • Pronorm Primeline

Greeploos en designgericht, zo omschrijft Pronorm de programmalijn primeline. Het legt de nadruk op puurheid en voert een duidelijke, esthetische vormentaal. De strakke en heldere vormgeving van primeline staat voor de harmonie van gereduceerde vormen, edele vlakken en perfecte proporties. Bij de zorgvuldig gekozen planningvoorstellen is rekening gehouden met de behoeften van de doelgroepen in alle marktsegmenten.

  • Pronorm Proline 128

Kenmerkend voor proline 128 is de exacte afstemming van de werkhoogtes op de eigen lichaamslengte. Want, dankzij de 128 mm-rasters bij proline 128 kan in combinatie met verschillende plinthoogtes elke denkbare hoogte worden gerealiseerd. Mede door de perfecte balans tussen ergonomie en design wordt je keuken een ruimte waarin je goed kunt koken en leven.

  • Pronorm Classicline

De classicline wordt als veelzijdig en overtuigend getypeerd. Het speelt in op de behoeften van de markt en biedt heel veel mogelijkheden. Moderne kleuren en beproefde houttinten zorgen in combinatie met speciaal ontworpen accessoires, keukenapparatuur van bekende merken en aantrekkelijke opties voor een mooi samenspel op het gebied van keukenvormgeving. Of het nu kleine keukenruimtes, trendy keukeninrichtingen of klassieke ontwerpen betreft.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube