Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Siematic, Duitse keukens

Siematic keukenKeukens van SieMatic kennen een architectonische vormgeving waarbij eenvoud, ergonomie en design hand in hand gaan. En met het concept individueel design komt SieMatic tegemoet aan je persoonlijke smaak, wens en budget. Combineer modern met klassiek, antiek met eigentijds. Alles kan met een SieMatic keuken

De Duitse fabrikant SieMatic maakt sinds 1929 hoogwaardige keukens met aandacht voor het ontwerp, de toegepaste materialen, de afwerking en heeft ook oog voor innovatieve oplossingen. Wat te denken van de greeploze keuken die SieMatic vijftig jaar geleden introduceerde. Een innovatief succes dat leidde tot de ontwikkeling van minimalistische keukens: strak, architectonisch vormgegeven zonder franje. Tegenwoordig is SieMatic dan ook een van de wereldleiders op keukengebied. De producten zijn in meer dan vijftig landen verkrijgbaar.

Individueel design

Kenmerkend voor SieMatic is dat het individu centraal staat. De keuken past zich aan je aan en niet andersom. Jij bepaalt dus zelf hoe je keuken eruit ziet. Op basis van je beschikbare ruimte, je budget en je smaak. Hierbij kun je kiezen uit de uit de zeer uigebreide collectie van de fabrikant met wel meer dan 200 varianten. Je bent dus vrij om de diverse stijlen, opbergmogelijkheden, werkbladen plus materialen en kleuren met elkaar mixen. Bovendien wordt de keuken afgestemd op je lichaamslengte, je opvattingen over gemak, je werkwijze en je favoriete kookstijl.

Innovatief en MultiMatic

Trouwens het individueel design stopt niet bij de keukendeurtjes en lades hoewel die qua indeling wel erg vernuftig zijn. Zo biedt SieMatic je ook innovatieve en individuele oplossingen voor achter de deuren en in de laden. Met de MultiMatic, een veelvuldig bekroond inrichtingssysteem van Siematic, kun je tot wel 30% aan ruimte besparen door een juiste maar flexibele indeling van je keuken. Je kunt het individueel samenstellen en er zo voor zorgen dat al je keukenbenodigdheden hun speciale plek krijgen.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube