Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

SieMatic, individueel design

Siematic logoEen mens is zoals ie is en doet wat ie doet, schreef iemand al in de Middeleeuwen. SieMatic vertaalt dat door je als klant je eigen keukenstijl te laten kiezen. Een keuken die perfect past in de ruimte en bij de manier waarop je leeft, kookt, eet en geniet. Kortom: een keuken die bij je persoonlijke smaak, wens en budget past: Individueel Design van SieMatic.

De oorsprong van SieMatic

SieMatic is een Duitse fabrikant van hoogwaardige keukenonderdelen sinds 1929. De ontworpen keukens doen recht aan de wens naar openheid, ruimte en individualiteit. Dankzij het geavanceerde design en precisie productieproces is de onderneming zeer succesvol. Sinds 1960 worden de keukens van SieMatic ook buiten Duitsland verkocht en zijn de producten inmiddels in meer dan 50 landen, in alle werelddelen verkrijgbaar.

Aanbod van SieMatic keukens

Siematic keukenElke SieMatic keuken is een design project dat speciaal voor jou wordt gemaakt. Het houdt rekening met de stijl van je huis en je eigen manier van leven. Ook wordt er gelet op je lengte en die van je gezinsleden. Daarnaast is elk keukenmodel voorzien van veel innovatieve ideeën en ontwikkelingen waar je dagelijks veel plezier van hebt. De kans is dan ook vrijwel nihil dat je twee dezelfde SieMatic keukens zult tegenkomen.

39 keukenprogramma’s

Combineer modern met klassiek, antiek met eigentijds. Dat kan allemaal. Je kunt kiezen uit 39 keukenprogramma’s onderverdeeld in negen verschillende stijlsoorten. Daarbinnen kun je dus kiezen uit heel veel kasten met laden, deuren, uittrekelementen, accessoires in diverse uitvoeringen, kleuren, houtsoorten en andere materialen, zoals: aluminium, roestvrij staal, steensoorten, glas en gelakt hout in maar liefst 1950 laktinten. Werkbladen in vele soorten steen, hout en kunststof.

SieMatic biedt je bovendien de vrijheid om kasten, laden en uittrekelementen vervolgens naar eigen wens in te delen en te richten, zodat je elke ruimte optimaal benut. En ook nissen en wanden worden functioneel dankzij diverse praktische ideeën en oplossingen. Met Individueel Design van SieMatic kun je zo je eigen droomkeuken realiseren. Hoe groot je keuken of budget ook is.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube