Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

De Amerikaanse keuken. Groot, groter, grootst.

Kiezen voor een Amerikaanse keuken is kiezen voor een grote keuken, je zal dus moeten beschikken over veel ruimte om alles kwijt te kunnen. De Amerikaanse keuken kijkt uit in de woonkamer en is voorzien van een kookeiland (in sommige gevallen zelfs twee kook eilanden!). De keuken is de ruimte waar wordt gegeten en geleefd, daarom zijn het comfortabele, gemakkelijke en grote keukens. Wat natuurlijk hoort bij een Amerikaanse keuken is de grote koelkast, de mega grote vaatwasser en de grote afzuigkap, als het kan ook nog in allemaal felle kleuren.

De Amerikaanse keuken is vaak het centrum van de dagelijkse activiteiten, er worden zaken besproken terwijl je een drankje drinkt en de kok zich bezig houdt met het eten, een echte ontmoetingsplaats dus.

Aan keukenapparatuur ontbreekt het ook niet in de Amerikaanse keuken, zoals hiervoor al besproken de grote koelkast en ook het fornuis wordt veel gebruikt. Een typisch Amerikaans apparaat is de ijsblokjes machine, maar ook de magnetron en de speciale pizza oven zijn niet weg te denken uit de Amerikaanse keuken.

In prijs kan een Amerikaanse keuken heel erg variëren, je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Kenmerk is wel dat de Amerikaanse keuken van goede kwaliteit is, dit geldt niet alleen voor de keuken zelf maar ook de accessoires en bijvoorbeeld het bestek zijn van goede kwaliteit.

 

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube