Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Een Poggenpohl keuken, modern purisme en modern classicisme

Poggenpohl maakt al sinds 1892 zeer hoogwaardige keukens. En nog steeds loopt de onderneming voorop in keukendesign. De onderneming dankt zijn succes aan het motto ‘keep it simple’. Poggenpohl keukens onderscheiden zich namelijk slechts twee ontwerpstijlen. Daarbinnen kan eindeloos gevarieert met kleuren en materialen om je persoonlijke droomkeuken te maken.

Oorsprong van Poggenpohl

Poggenpohl is niet alleen het oudste keukenmerk ter wereld, maar is van meet af aan trendsetter. Het bedrijf bracht met innovatieve ontwikkelingen en een fris design nieuwe ideeën naar de keukenbranche. Van de eerste aanbouwkeuken (1952), via de inbouwkeuken (1962) of de eerste massief houten keuken (1968) tot de in samenwerking met Porsche Design ontwikkelde luxe keuken P´7340, die ook bekend werd als ‘keuken voor de man’. Tegenwoordig is Poggenpohl present in meer dan 70 landen.

De Poggenpohl keukens

Kenmerkend voor Poggenpohl zijn de twee ontwerpstijlen waarmee je eindeloos kunt variëren. Zowel qua kleur- als materiaalgebruik. De keukenstijlen zijn:Modern Purisme en Modern Classicisme.  De keukens onder de stijl Modern Purisme doen denken aan de strakke ontwerpregels van Le Corbussier en Bauhaus waarbij functionaliteit de boventoon voert. De keukens geïnspireerd op het Modern Classicisme zijn de vertaling van klassieke vormen en functies naar modern keukendesign.

Daarnaast biedt Poggenpohl nog de Dining Desk. Dit is een grote eet- en werktafel als middelpunt in een huis. De Dining Desk verbindt zo de communicatieve en functionele eigenschappen van de leefruimte. De tafel kan met de hand of met een geluidloze motor via de lengteas uit elkaar worden getrokken. Aan de kopse kanten kunnen roestvrijstalen trolleys in de tafel worden geschoven, die als mobiele units alle gebieden van de keuken met elkaar verbinden.

De Poggenpohl klant

Poggenpohl richt zich met het keukenaanbod niet alleen op de particuliere markt, maar levert ook exclusieve keukens aan hotels, wooncomplexen en andere ruimtes. Van het eerste ontwerp tot het kleinste detail staat Poggenpohl de klant bij en biedt op maat gemaakte oplossingen.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube