Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Keukenzaken en de verschillen ertussen

 Bruynzeel Den HaagWaar keukenzaken in principe allemaal op elkaar lijken qua uiterlijk, is er wel degelijk een groot verschil tussen keukenzaken en hun aanpak. Zeker ook als jetevoren hebt gekeken wat je in je keuken moet hebben, wilt hebben en wat je ruimte en stijl voorkeur is dan kun je ook jezelf richten op bepaalde zaken.

Het type keukenzaak wat voor jou het beste geschikt is hangt ook heel erg af hoe je als klant in elkaar steekt en hoeveel verstand je hebt van inrichting in het algemeen en keukens in het bijzonder. Je hebt de grote georganiseerde keukenzaken zoals van de Mandemakers groep, en je hebt de grote groep “papa en mama zaken” waarbij er geen of een beperkte samenwerking is in de zin van bijvoorbeeld een inkoopcombinatie.

Budget blijft hoe je het wendt of keert ook een bepalende factor. Een keuken van 50.000 euro zal niet vaak worden verkocht door de budget keukenzaken, en een keuken van 10.000 vind je niet bij de duurste zaken.

Keukenapparatuur is ook een factor om rekening mee te houden, als je een sterke merkvoorkeur hebt is het goed om tevoren dit al te bekijken, in de praktijk zullen keukenzaken je toch proberen over te halen naar het merk waar zij de beste condities op hebben en sommige merken keukenapparatuur worden ook niet overal verkocht.

 

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube