Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Tulp Keukens, solide keuken leverancier uit de Achterhoek

Tulp KeukensDe keukenzaken van Tulp keukens zijn verspreid over het land, al zijn het er maar 12. Het hoofdkantoor van Tulp Keukens zit in Rijssen, wat van oudsher een bolwerk is van bouwgerelateerde activiteiten. Veel bouwfirma’s komen uit Rijssen, wat de reden daarvan is weten we niet.

Dan is het niet onlogisch als ook satellietfirma’s in de afwerking van de bouw zich in de omgeving bevinden, dat zie je wel vaker. Tulp heeft ook een eigen fabriek voor keukens, wat dan weer wel apart is gezien de beperkte omvang van het bedrijf. Tulp Keukens bestaat al sinds 1979 wat een hele mooie historie is, de fabriek die geheel in stijl ook “de Tulp Keukenfabriek” heet, is 5 jaar later gestart in 1984.

Tulp Keukens heeft niet een heel harde specialiteit, zij verkopen keukens in het midden-lage segment en leveren die vanuit grotendeels eigen bron af. motage wordt uitbesteed aan keukeninstallateurs.

Tulp Keukens heeft dus net vorig jaar voor zijn keukenfabriek het 25 jarig jubileum gevierd en met de huidige issues ind e keukenmarkt in het achterhoofd hopen we dat zij het nog eens 25 jaar blijven doen, het is altijd zonde als een mooi Nederlands product verdwijnt.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube