Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Acties en aanbiedingen

Acties en aanbiedingen op een keuken

Als je aan het rondkijken bent voor een keuken lijkt ineens de wereld te draaien om acties en aanbiedingen van allerlei keukenzaken. Kortingen vliegen als koekjes door de lucht en 40% lijkt het minimum wat er af moet om met een goed gevoel de deur uit te gaan.

Ook als je op feestjes of wat dan ook met mensen praat over keukens hoor je geregeld van keukenkopers met enige mate van trots hoeveel korting ze hebben weten te bedingen. Meestal weet je dan niet wat voor keuken ze waar gekocht hebben en voor welke prijs, dus het zegt niet zoveel.

De zin van korting op een keuken

Kortingen en acties bij keukens en andere winkels zijn met name bedoeld om verkeer naar de winkels te genereren. Bij de meeste partijen moet je niet het idee hebben dat dit ook werkelijk de korting is die je krijgt ten opzichte van de prijs die je anders betaald had. Vaak wordt een korting toch wel verleend, alleen moet je dan eerst de deur binnenstappen.

Wat betekent korting op een keuken?

Een korting kan van alles zijn, en het kan heel goed zijn dat iemand met 10% korting een betere deal heeft dan iemand die een keuken koopt met 50% korting. Korting op wat? Als je de prijzen eerst verdubbeld voor de actie en er dan de helft afhaalt dan krijg je een sigaar uit eigen doos.

Vergelijkbaarheid op prijs is bijna onmogelijk, het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij wat je waar koopt. Vergelijk apparatuurprijzen en kijk naar andere onderdelen maar zorg ook dat je een realistische prijs hebt voor kasten/ Dat is waar je het niet meer kunt vergelijken omdat je niet weet wat de kwaliteit is en ook niet van welke fabrikant een specifieke meubel reeks komt. In Duitsland gebruiken veel keukenwinkels de originele fabrikantnamen waardoor iets vergelijkbaar wordt. In Nederland is alles naar private label gegaan dat wil zeggen dat merk A onder 6 verschillende namen de markt ingaat.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube