Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Bruynzeel keuken wizard

Stel je droomkeuken samen met de Bruynzeel keukenwizard

bruynzeel keukenwizardAls je kiest voor een Bruynzeel Keuken sta je er niet alleen voor. Zo helpt Bruynzeel je bij het samenstellen van je eigen droomkeuken. Ongeacht je persoonlijke stijl en budget. Hoe dat in z’n werk gaat? Heel eenvoudig. Je maakt gewoon gebruik van de handigekeukenwizard van Bruynzeel.

Hoe werkt de keukenwizard?

Op de website van Bruynzeel Keukens surf je naar de keukenwizzard. Hier geef je vervolgens stap voor stap aan:

  • wat je favoriete keukenstijl is,
  • wat voor soort handgrepen je wenst,
  • het bedrag dat je voor een nieuwe keuken wilt uitgeven,
  • je favoriete kleur.

Op basis van de informatie die je hebt ingevoerd, krijg je een overzicht van de beschikbare keukenmodellen. Ontzettend handig als je op zoek bent naar een nieuwe keuken. Natuurlijk biedt Bruynzeel veel meer mogelijkheden in kleuren, prijzen en opstellingen. Maar de keukenwizard geeft je in elk geval wel een goede indruk van de mogelijkheden die Bruynzeel je biedt.

Keuken is leefplek

Immers, de keuken is een belangrijke ruimte in je huis. Het is niet alleen de plek waar je kookt, eet en even bijpraat. Kortom, het is tegenwoordig dé leefplek in huis. De plek waar je elkaar ontmoet en samen dingen doet. Van ontbijten, koffiedrinken en lunchen tot eten koken, de dag doornemen en gezellig samen met familie en vrienden eten. Dit stelt eisen aan de keuken. Die moet niet alleen praktisch zijn en er mooi uitzien, maar ook comfort uitstralen. En, heel belangrijk: ook passen bij de sfeer van je huis. Je nieuwe keuken moet daarom niet zomaar een keuken zijn. Bruynzeel Keukens begrijpt dat als geen ander.

Afspraak voor deskundig advies

Wil je meer informatie? Of eens verder kijken en praten over de mogelijkheden die Bruynzeel Keukens je biedt? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een deskundig advies in een van de vele keukenwinkels en ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Ga naar de keukenwizard en ontdek welke mogelijkheden Bruynzeel Keukens in petto heeft op het vlak van mooie en stijlvolle keukens.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube