Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Keuken kopen

Een keuken kopen, leuk of vervelend?

Tulp KeukensVeel mensen zien een keuken kopen als een ingewikkelde of zelfs vervelende bezigheid, terwijl met al de mooie keukens die er zijn en het een kostbare aankoop betreft je er toch wat meer plezier aan zou mogen ontlenen.

Keukens en keukenzaken zijn er in heel veel verschillende soorten, maten en kwaliteiten. Daar waar een keuken toch al gauw tussen de 7.000 en de 20.000 euro kost is de prijsvariatie ook mede te danken aan de onderhandelingstechnieken die je gebruikt.

Natuurlijk kun je ook een showroomkeuken, een tweedehands keuken kopen of je keuken renoveren. Dit hoeft helemaal niet slecht te zijn, sterker nog, een showroom keuken kan als je flexibel bent en het goed speelt een behoorlijke besparing zijn!

SiematicEen keuken kopen vereist wel voorbereiding en een rationele aanpak. Als je daar zelf niet goed in bent is het zelfs aan te raden om iemand mee te nemen die geen emotioneel belang heeft in de aankoop en jou eerlijk kan houden voor wat betreft eisen en wensen en ook tijdens het onderhandelingsproces.

Het resultaat van een geslaagde voorbereiding is nodig voor wat je wilt en kunt. Samen met een goede oriëntatie op internet, in keukenzaken en bij vrienden en bekenden moet een hele mooie keuken voor een goed bedrag opleveren. Deze keuken is dan vervolgens nog lang een pronkstuk in je huis waar je met je familie on/of vrienden nog heel lang plezier hebt.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube