Bereken snel, makkelijk en gratis wat jouw nieuwe keuken ongeveer gaat kosten. Een 100% exacte berekening is nooit te geven, de prijzen wisselen per keukenzaak, apparatuur merk en gekozen materiaal. Maar de globale schatting geeft wel een erg goede richtlijn van wat je kan bereiken met je budget.


Start de berekening >>

Wat kost een keuken
Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Berekenen van de prijs van een keuken

U bent op zoek naar een nieuwe keuken, maar u wilt natuurlijk weten hoeveel deze gaat kosten. Met onze kostenplanner gaat dit heel gemakkelijk.

Bereken de kosten >>

Keukeninstallateurs

Keukeninstallatie door een keukeninstallateur?

Bij het uitbesteden van de installatie van de keuken heb je voldoende keuze qua keukeninstallateurs. De vraag is alleen wie er echt gekwalificeerd is om met jekostbare keuken om te gaan! Je hebt per slot van rekening een keuken van vele duizenden euro’s afgenomen waar je lang mee wil doen.

Veel mensen nemen bij de levering van de keuken ook gelijk de montage af, mede om de verantwoordelijkheid voor een mooi eindproduct in één hand te leggen en maar één aanspreekpunt te hebben. Echter besteden veel keukenzaken de montage van keukens ook gewoon uit aan keukeninstallateurs. Het zelf in dienst ghebben van installateurs id kostbaar en je weet niet of je er altijd werk voor hebt. Partijen als De Mandemakers Groep hebben een vaste bezetting van eigen mensen (De Keukenman) en daarnaast een ploeg die ook voor ze werkt maar niet in loondienst. (Montage Groep Nederland) DSit is een franchise die wel in eigendom is van DMG.

Voordeel specialistische keukeninstallateur

Echter als je kleiner bent, wat de meesten zijn) heb je geen eigen monteurs en besteedt je dus de montage van de door jou verkochte keukens uit aan een specialist. Het voordeel van een keukeninstallateur is dat die niets anders doen dan keukens installeren en principe alles al hebben meegemaakt. Gewone klusbedrijven missen de handigheid die bij keukens nodig is om de specifieke zaken in gebruiksgemak en afwering goed te doen en dat kan net het verschil maken tussen wel goed en niet goed. En daar je dagelijk toch best wel veel tijd in een keuken doorbrengt is dit wel heel belangrijk en het is ook geen punt om teveel compromis in te maken.

Keuze voor een keukeninstallateur

Let er heel goed op bij de keuze dat je een bedrijf pakt wat goede referenties heeft van eindgebruikers. Tevens moeten ze kunnen aantonen dat ze ervaring hebben in wat jij voor keuken hebt. De meeste keukens zijn standaard, al lijkt het niet zo, maatr als je speciale zaken hebt qua afvoer van je afzuigtkap of leidingen of inspringende delen van het werkblad of kasten dan is het fijn als ze dit al eens gedaan hebben.

Wij zullen in de komende tijd keukeninstallateurs gaan beschrijven in deze rubriek opdat je een keuze hebt en weet wat de achtergrond is van bepaalde bedrijven.

Zoeken
Video's
Could not parse XML from YouTube